Renkumse pannenkoek met ham en gorgonzola
Ingrediënten
- 180 gram Renkumse Pannenkoekmix*
- 330 ml melk
- 2 eieren
- 1 mespunt zout
- 4 lente uien in fijne ringen
- 200 gram gorgonzola picante, in stukjes
- 200 gram rauwe ham, in stukjes
- 2 tl gedroogde oregano
- Blaadjes verse basilicum
Instructies
- Doe het meel met zout in een kom, voeg melk en eieren toe en klop alles tot een glad beslag. Voeg de lente-ui en oregano toe en meng goed.
- Verhit de olie in een koekenpan en scherp er een lepel beslap in. Draai de pan rond, zodat er een mooie pannenkoek ontstaat. Draai hem om als de onderkant bruin is en leg dan de ham en gorgonzola er bovenop. De pannenkoek is klaar zodra de gorgonzola gesmolten is.
- Maak alle pannenkoeken op deze manier en strooi er wat basilicum overheen.
Veel plezier, en eet smakelijk!